Klar Parat Rejs

august 5, 2018 0 Af Magnus N. Miltersen

T-shirts, shorts, bukser, pænt tøj, sko, sandaler, bibel/bøger, toiletsager, tandpasta, tandbørste, højtaler, computer, kamera, medicin/førstehjælpskit, adapter, pas, sygesikringsbevis, solbriller, guitarcapo, solcreme, vigtige papirer osv.

Pakkelisten er lang, når man rejser langt væk, ja helt præcist 9.013 km. Destinationen er Cambodia, nærmere bestemt Siem Reap. Det er dog ikke bare en 2 ugers ferie denne gang, men 10-11 måneders arbejdsrejse. Forberedelserne består ikke kun af en voldsom lang pakkeliste og en del vaccinationer. Vigtigst af alt skal man også forberede sig mentalt på at skulle tilpasse sig en ny kultur, nyt sprog – Khmer er UFORSTÅELIGT, et langt varmere klima, og nok sværest af alt et år uden far, mor og søster. Heldigvis ligger et Skype-opkald, og dermed et lettere sløret billede af mor og fars bekymrede og it-forvirrede ansigter, blot få minutter ude i fremtiden. Men når sådan et opkald bare ikke er nok, er det godt at der er en Gud, der holder hånden over mig og følger med i hvert et skridt jeg tager. Sikke et løfte at rejse ud i verden med.